Welke noviteiten worden de rassen van de toekomst?

Ontdek waarom Nederland nog altijd trendsettend in tulpen is

Home » Nieuws » Snelheid centraal bij opening Tulip Trade Event

Snelheid centraal bij opening Tulip Trade Event

Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart 2020 wordt voor de vijfde keer het Tulip Trade Event georganiseerd. De officiële opening van het evenement vindt op 18 maart om 10.00 uur plaats bij P. Nelis & zoon’s, een bloembollenkwekerij en -handelaar in Heemstede, die dit jaar zijn 140-jarig bestaan viert. De openingshandeling wordt verricht door voormalig autocoureur Robert Doornbos.

Het Tulip Trade Event werd in 2016 voor het eerst georganiseerd en is een unieke vorm van samenwerking, waarbij deelnemers vooral kijken naar het gezamenlijke belang van de sector en verder dan hun eigen horizon. De bijzondere samenwerking is inmiddels toe aan z’n vijfde jaargang.

Dit jaar zetten dertien bedrijven, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, hun deuren open om hun assortiment te tonen, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp. Het Tulip Trade Event is bovendien hét evenement bij uitstek voor de introductie van innovaties.

Inkijkje Formule 1
De officiële opening van de jubileumeditie van het Tulip Trade Event vindt plaats bij bloembollenkwekerij en -handelaar P. Nelis & zoon’s. Voor de openingshandeling is voormalig autocoureur Robert Doornbos uitgenodigd. Hij zal de gasten een boeiend inkijkje geven in de wereld van de Formule 1, het team van Red Bull Racing en stilstaan bij de overeenkomsten tussen topsport en ondernemen in de bollensector.

Dertien deelnemers
De dertien deelnemende bedrijven aan het vijfde Tulip Trade Event zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Deel dit bericht op social media