Welke noviteiten worden de rassen van de toekomst?

Ontdek waarom Nederland nog altijd trendsettend in tulpen is

Home » Nieuws » Jubileumeditie Tulip Trade Event verplaatst naar 2022

Jubileumeditie Tulip Trade Event verplaatst naar 2022

De dertien organiserende deelnemers van het Tulip Trade Event hebben besloten dat de jubileumeditie van het vijfde Tulip Trade Event plaatsvindt in 2022. Aanleiding hiervoor zijn onder andere de internationale reisbeperkingen en andere geldende COVID-maatregelen. Natuurlijk wordt door alle betrokkenen achter de schermen onverminderd hard gewerkt aan de verdere ontwikkeling en beschikbaarheid van het assortiment.

Juist in een periode waarin gezocht wordt naar oplossingen om de inzet van arbeid te spreiden vinden de deelnemers het onverantwoord een groots, internationaal event te organiseren. De voorbereiding rondom het event vraagt om inzet van velen en het event zelf is gericht op internationaal bezoek. Om de gezondheid en veiligheid van de medewerkers van deelnemende bedrijven niet onnodig in gevaar te brengen, is door de deelnemers besloten om de vijfde editie van het Tulip Trade Event in zijn geheel te laten plaatsvinden in 2022.

Ontwikkelingen in assortiment in beeld
De deelnemende veredelaars en exporteurs in tulpenbollen werken achter de schermen druk aan de ontwikkeling en beschikbaarheid van hun assortiment. In de maanden maart en april zal via diverse media-kanalen een terugblik gemaakt worden op de afgelopen jaren. Daarnaast geven de deelnemers zelf ook inzicht in hun huidige ontwikkelingen. Voor vragen, interesse en opmerkingen uit de markt zijn de deelnemers uiteraard goed bereikbaar.

Jubileumeditie
De vijfde editie van het Tulip Trade Event belooft in 2022 een in het oog springend event te worden waar de tulp in de spotlights staat. De dertien deelnemende bedrijven die het vijfde Tulip Trade Event een jaar uitstellen zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.

Deel dit bericht op social media