Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » VWS Export – Import of Flowerbulbs BV

VWS Export – Import of Flowerbulbs BV

VWS staat bekend om het leveren van topkwaliteit tulpenbollen. Dit doen we met een gepassioneerde toewijding voor het bloembollenvak. Bij VWS staan we altijd voor je klaar, en je kunt rekenen op snelle en professionele interactie. Ons team van trouwe en gedreven medewerkers zet zich iedere dag in om de beste kwaliteit te waarborgen. We staan nooit stil en we ondernemen voortdurend nieuwe stappen, waardoor VWS blijft groeien en bloeien!

De inzet van technische innovaties draagt bij aan nog efficiëntere werkprocessen. Groene investeringen, zoals de indrukwekkende hoeveelheid zonnepanelen, maken VWS klaar voor de toekomst.

Eén van de kernpunten van VWS is de jarenlange, betrouwbare levering van geprepareerde tulpenbollen over de hele wereld. Ons assortiment omvat niet alleen 9°C en 5°C behandelde tulpenbollen, maar ook bollen die geschikt zijn voor waterbroei en langdurige bewaring. Naast in Nederland geteelde bollen, leveren wij ook bollen uit Frankrijk, Nieuw-Zeeland en Chili. Hierdoor kunnen wij onze klanten alles bieden wat zij nodig hebben.

Naast de goede en langdurige samenwerking met bollenkwekers, onderhouden we ook uitstekende relaties met onze klanten. We denken actief mee over assortimentskeuze en adviseren welke soorten het beste passen bij de klant. We fungeren graag als sparringpartner. Wederkerigheid en informatie-uitwisseling zijn dan ook van onschatbare waarde voor VWS.

Meer dan 100 tulpensoorten zijn te bewonderen bij VWS tijdens het Tulip Trade Event van 13 tot en met 15 maart 2024. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en te bespreken wat VWS voor jou kan betekenen.

 

logo P Aker

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
T: 0226331050
sales@vws-flowerbulbs.nl
www.vws-flowerbulbs.nl

VWS Flowerbulbs

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
T: 0226331050
F: 0226331059
sales@vws-flowerbulbs.nl
www.vws-flowerbulbs.nl

Impressie 2021

Impressie 2020