Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » VWS Export – Import of Flowerbulbs BV

VWS Export – Import of Flowerbulbs BV

Het continu verbeteren van de producten en de bedrijfsprocessen is prioriteit nummer 1. VWS is dan ook ISO 9001:2015 en AEO-gecertificeerd. Bovendien beschikt VWS over de meeste uitgebreide website van de bloembollenbranche, met informatie en afbeeldingen van tulpen, en ook van onze andere hoofdproducten: lelies, gladiolen en irissen.

Eén van de speerpunten van VWS is de jarenlange en betrouwbare levering van geprogrammeerde tulpen in meer dan 50 landen. Niet alleen 9° en 5°C behandelde tulpenbollen, maar ook bollen die zijn bestemd voor waterbroei en langdurige bewaring (ijs). Behalve Nederlands geteelde bollen, levert VWS ook Franse, Nieuw-Zeelandse en Chileense bollen, waarmee we onze afnemers een jaarrond programma bieden: op elk gewenst tijdstip en waar ook op de wereld staan onze bollen in bloei!

VWS heeft alle volledig geautomatiseerde bedrijfsprocessen en controle in eigen hand. Het track- en tracesysteem staat garant voor de kwaliteitscontrole van al onze producten. Van iedere partij worden monsters geplant in de eigen kassen, waarmee we de kwaliteit kunnen garanderen en onze afnemers en potentiële klanten over de hele wereld, van goed advies kunnen dienen. Ook worden nieuwe tulpencultivars getest, voordat we die we op de markt brengen.

LET OP

Tijdens het Tulip Trade Event krijgen bezoekers uit binnen- en buitenland op afspraak bij twaalf locaties een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse bollenexporteurs te bieden hebben.

Op de website van de rijksoverheid vinden geïnteresseerden meer informatie over de geldende corona-maatregelen.

Alleen bezoek op afspraak mogelijk. Plan een afspraak in met sales@vws-flowerbulbs.nl

logo P Aker

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
T: 0226331050
sales@vws-flowerbulbs.nl
www.vws-flowerbulbs.nl

VWS Flowerbulbs

Westelijke Randweg 3
1721 CH  Broek op Langedijk
T: 0226331050
F: 0226331059
sales@vws-flowerbulbs.nl
www.vws-flowerbulbs.nl

Impressie 2021

Impressie 2020