Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » P.Nelis & zoon’s Flowerbulbs

P.Nelis & zoon’s Flowerbulbs

Bouwen aan vertrouwen in een bloeiende toekomst. Dat is waar P. Nelis & zoon’s zich de afgelopen periode volledig op heeft gericht. Het alombekende COVID-19 heeft grote impact gehad op persoon, organisatie en de wereld als geheel. De markt is veranderd en behoeften zijn beïnvloed. En daar speelt P. Nelis & zoon’s op in.

Wij zijn betrouwbaar in kwaliteit, service en het gewenste assortiment in tulpen, hyacinten, narcissen. Daarnaast leveren we met dezelfde kwaliteit en service vele andere bolgewassen, waaronder krokussen, muscari en lelies. Daarvoor kunt u altijd bij P. Nelis & zoon’s terecht.

Wereldwijd specialist in de buurt
P. Nelis & zoon’s is al sinds 1880 de bloembollenkweker en exporteur die u zoekt. Met onze ruim 140 jaar aan kennis en ervaring beantwoorden wij uw vragen. Wij zijn het antwoord op uw vragen over bloembollen, bloementeelt, export van bloembollen, de bewaring en preparatie van uw bloembollen en uiteraard het afroepen en gereedmaken voor transport.

Door de digitaliseringsslag van onze ambachtelijke kennis, kunnen we al onze relaties nog beter bedienen. De COVID-19-periode hebben we aangegrepen om impactrijke verbeteringen voor onze klanten door te voeren. Veel processen zijn gedigitaliseerd, waardoor P. Nelis & zoon’s nog beter en sneller kan inspelen op de klantvraag.

Ideale omstandigheden
P. Nelis & zoon’s prepareert in de ideale omstandigheden. Ons uiterst moderne cellencomplex kan op efficiënte wijze zowel koelen áls verwarmen, van -2 tot +40 ˚C. In combinatie met ons interne automatiseringssysteem zijn we in staat om snel en betrouwbaar te schakelen tussen de verschillende bewaarperioden van tulpen, hyacinten en narcissen.

Om productie van vroeg tot laat mogelijk te maken, kopen we bollen in uit verschillende gebieden. Door deze spreiding maakt P. Nelis en zoon’s productie van vroeg tot laat in het jaar mogelijk. De strenge kwaliteitscontrole en de goede samenwerking en langdurige relaties met onze leveranciers, waarborgen we dat de teelt in elk seizoen van het jaar aan uw en onze eisen voldoet. De preparatie is exact afgestemd op elke transportduur en de transportomstandigheden.

Topkwaliteit voor toprelaties
Met korte lijnen en persoonlijk contact vinden meer en meer bollen hun weg naar bestemmingen in onder andere Europa, Azië en Zuid-Amerika. P. Nelis & zoon’s levert topkwaliteit voor hun toprelaties die de bollen van op waarde weten te schatten. Wij zijn klaar voor uw bloeiende toekomst.

logo P Nelis en zoons

Herenweg 37
2105 MC Heemstede
T: + 31 23 548 34 00
flowerbulbs@pnelis.nl
www.pnelis.nl

P.Nelis & zoon’s

Herenweg 37
2105 MC Heemstede
T: + 31 23 548 34 00
flowerbulbs@pnelis.nl
www.pnelis.nl