P.Nelis & zoon’s Flowerbulbs

Betrouwbaar in kwaliteit, servicegericht en uw gewenste assortiment in tulpen, hyacinten, narcissen. Daarnaast leveren we met dezelfde kwaliteit en service vele andere bolgewassen, waaronder krokussen, muscari en lelies. Daarvoor kunt u altijd bij P. Nelis & zoon’s terecht.

P. Nelis & zoon’s is al sinds 1880 de bloembollenkweker en exporteur die u zoekt. Met onze ruim 130 jaar aan kennis en ervaring beantwoorden wij uw vragen. Wij zijn het antwoord op uw vragen over bloembollen, bloementeelt, export van bloembollen, de bewaring en preparatie van uw bloembollen en uiteraard het afroepen en gereedmaken voor transport. Het is vanzelfsprekend dat wij u steeds weer een stap verder helpen in uw broeierij. Want het is die ambachtelijke kennis die u en het vak verder helpt.

Specialisten in preparatie
Als specialist in bloembollen prepareert P. Nelis & zoon’s in de ideale omstandigheden. Ons uiterst moderne cellencomplex kan op efficiënte wijze zowel koelen áls verwarmen, van -2 tot +40 ˚C. Daardoor zijn we in staat om snel te schakelen tussen de verschillende bewaarperioden van tulpen, hyacinten en narcissen. Betrouwbare koel- en verwarmingsinstallaties laten er geen twijfel over dat de klimaatbeheersing, van temperatuur tot relatieve vochtigheid, continu op het vereiste peil is. Wij zorgen er met onze preparatie voor dat u op het gewenste tijdstip uw bollen in bloei krijgt.

Specialisten in vroege bloei
Om productie van vroeg tot laat mogelijk te maken, kopen we bollen in uit verschillende gebieden. De eerste bollen komen onder andere uit Frankrijk. Verder in het seizoen verschuift de productie naar Nederland. Door deze spreiding maakt P. Nelis en zoon’s productie van vroeg tot laat in het jaar mogelijk. Of het nu gaat om waterbroei, potgrond- of vollegrondteelt. Door de strenge kwaliteitscontrole en de goede samenwerking en langdurige relaties met onze leveranciers, waarborgen we dat de teelt in elk seizoen van het jaar aan uw en onze eisen voldoet.

Wereldwijd uw specialisten
P. Nelis en zoon’s heeft veel ervaring opgedaan met export van bollen, zodat de preparatie exact kan worden afgestemd op elke transportduur en de transportomstandigheden. Zo vinden meer en meer bollen hun weg naar bestemmingen in bijvoorbeeld Europa, maar ook naar Azië en Zuid-Amerika, continenten die de kwaliteit van de bollen van P. Nelis & zoon’s op waarde weten te schatten.

logo P Nelis en zoons

Herenweg 37
2105 MC Heemstede
T: + 31 23 548 34 00
flowerbulbs@pnelis.nl
www.pnelis.nl

P.Nelis & zoon’s

Herenweg 37
2105 MC Heemstede
T: + 31 23 548 34 00
flowerbulbs@pnelis.nl
www.pnelis.nl

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief