Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » NORD LOMMERSE Flower Bulb Group

NORD LOMMERSE. Flower Bulb Group

NORD LOMMERSE Flower Bulb Group is een preparatie- en handelsbedrijf gevestigd in Hillegom met een eigen kwekerij in Anna-Paulowna. Daarnaast telen wij onder contract in de diverse teeltgebieden in Nederland en andere productiegebieden wereldwijd. Ook zijn we participant in Remarkable Tulips en Markglory Hyacinths die zich bezig houden met het veredelen van nieuwe rassen. Hierdoor hebben we de volledige controle van het veredelen, produceren, prepareren, tot en met het afleveren van jaarrond geprogrammeerde bloembollen voor de professionele broeier van snij- en pottulpen. Daarnaast voeren wij ook diverse andere bolgewassen, zoals onder meer hyacinten, narcissen en lelies. Het is ons doel om samen met de klant een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken door:

  • het onderzoeken en bespreken van de mogelijke teeltmethodes;
  • het adviseren in de sortimentskeuze;
  • het maken van broei- en preparatieschema’s;
  • en het begeleiden en adviseren van de klant tijdens hun bloemproductie;

Door onze brede ervaring in diverse landen en teeltgebieden, als ook in alle mogelijke productiemethoden, zoals: volle grond-, kisten-, pot-, als ook waterbroei zijn wij uitstekend in staat om het juiste sortiment met een optimale preparatie te leveren.

Dus mocht u nieuwsgierig zijn geworden dan zien wij U graag als onze gast tijdens het Tulip Trade Event 2024 om nader met u kennis te maken en met u van gedachte te wisselen.

Nord Lommerse logo

Nieuweweg 2
2182BP Hillegom
T: +31235846271
F: +31235849063
info@nordlommerse.com
www.nordlommerse.com

P. Aker

Westerkerkweg78
1606 BC, Venhuizen
T: +31 228 561 464
F: +31 228 561 983
aker@aker.nl
www.flowerbulbs.nl

Impressie 2021

Impressie 2020