Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » Holland Bulb Market

Holland Bulb Market

Holland Bulb Market BV is een van de oudste Bloembollen export bedrijven ter wereld. Het is opgericht in 1868 en werd beloond met het predicaat hofleverancier voor zijn uitstekende reputatie als kweker en leverancier van bloembollen en meerjarige planten wereldwijd en voor het Nederlandse koningshuis.

Tijdens deze 150 jaar hebben we ons gericht op het leveren van producten aan drie hoofdsectoren in de industrie, namelijk detailhandel (winkels en tuincentra), hoveniers en telers van snijbloemen en potplanten. Wij exporteren meer dan 5.000 soorten bloembollen (tulpen, hyacinten, lelies, gladiolus, narcis, krokus en allium enz.) meerjarige (paeonia, hosta, Iris germanica enz.) en P9 potjes (struiken, bomen, fruit enz..) naar meer dan 50 landen wereldwijd.

Door onze goede relatie met de veredelaars en kwekers in Nederland maar ook onze eigen productie en veredelingsbedrijven, is het mogelijk om de nieuwste soorten en alle anderen soorten op de markt aan te kunnen bieden. Wij betrekken onze tulpenbollen wereldwijd om voor alle bloeiperiodes te kunnen leveren. Na inventarisatie van de wensen van de klant, zijn vaardigheden en productiefaciliteiten kunnen we complete broeischema’s maken en behandelingen uitvoeren en voor alle broeimethodes (9°C en 5°C, watercultuur, potgrond, volle grond, kratten, potplanten en snijbloemen) aanbieden. Indien gewenst is het mogelijk ter plekke de teelt te begeleiden om tot een succesvolle productie te komen. Monsters van al onze programma’s en partijen worden gebroeid in ons eigen kassen om de kwaliteit te borgen. Het hele proces wordt voortdurend gecontroleerd door onze kwaliteitsmanager.

U bent van harte welkom om ons bedrijf te Heiloo tijdens de Tulip Trade Event of op een andere dag te bezoeken (25km van Amsterdam en Schiphol – goed te bereiken met openbaarvervoer). Als u meer informatie over Holland Bulb Market wilt ontvangen of graag een offerte voor bloembollen en/of meerjarige planten, verzoeken we u een email naar info@hollandbulbmarket.nl te sturen of bel ons op 072 5051253. Ons meertalige verkoopteam (moedertalen Russisch, Chinees, Nederlands, Duits en Engels en meer) neemt uw aanvraag graag in behandeling.

Holland Bulb Market logo

Kapellaan 130
1851 PE Heiloo
T: 072-5051253
info@hollandbulbmarket.nl
www.hollandbulbmarket.nl

Trial location
Kennemerstraatweg 431
1851 PD Heiloo
The Netherlands

Holland Bulb Market

Kennemerstraatweg 431
1851 PD Heiloo
T: 072-5051253
info@hollandbulbmarket.nl
www.hollandbulbmarket.nl