Welke noviteiten worden de rassen van de toekomst?

Ontdek waarom Nederland nog altijd trendsettend in tulpen is

Home » Nieuws » War Child Tulp gedoopt tijdens opening Tulip Trade Event

War Child Tulp gedoopt tijdens opening Tulip Trade Event

Een van de eerste producten waar je aan denkt bij Nederland is de tulp. Acht tulpen exporteurs hebben de handen ineen geslagen en organiseren in 2016 voor de eerste keer het Tulip Trade Event. Speciaal voor het Nederlandse en internationale vak vindt het Tulip Trade Event plaats van 30 maart tot en met 1 april. En speciaal voor de eerste editie organiseren zij een bijzondere opening.

In deze week openen de acht toonaangevende tulpen exporteurs hun deuren. Zij laten de grote toegevoegde waarde van Nederland als tulpenland zien. Een resultaat van goede onderlinge samenwerking die zich uit in meer dan het leveren van kwaliteitsproducten met de beste service.

War Child Tulp
Het eerste Tulip Trade Event zal op een bijzondere manier worden geopend. Door de samenwerking tussen VWS en War Child zal tijdens de openingshandeling de speciale ‘War Child Tulp’ worden gedoopt. Een bekende Nederlander en ambassadeur van War Child zal deze speciale tulp dopen. Een tulp die staat voor vriendschap, verbondenheid en vrede. War Child biedt oorlogskinderen in twaalf landen een combinatie van psychosociale hulp, onderwijs en bescherming waardoor ze weer vertrouwen, een toekomst en veiligheid vinden.

Complete handelsassortiment
Deze bloeiende nieuw-gedoopte tulp is op alle deelnemende bedrijven te bekijken. De nieuwe ‘War Child Tulp’ en de rest van het complete handelsassortiment dat de Nederlandse export te bieden heeft staat bij de deelnemende bedrijven tijdens het Tulip Trade Event in bloei. Juist daarom biedt het event dé mogelijkheid om het bestaande en nieuwe assortiment te bekijken en te vergelijken. Daarnaast worden diverse testopstellingen getoond die de óplossingen laten zien voor veelvoorkomende teeltproblemen.

Datum en tijd van opening
De opening van het eerste Tulip Trade Event vindt plaats op 30 maart om 11:00 uur. Dit zal gebeuren bij VWS Export in Broek op Langedijk (Noord-Holland). Voor meer informatie, updates en routebeschrijving kunt u terecht op www.tuliptradeevent.nl

« Terug naar overzicht

Deel dit bericht op social media