Welke noviteiten worden de rassen van de toekomst?

Ontdek waarom Nederland nog altijd trendsettend in tulpen is

Home » Nieuws » Tulip Trade Event viert eerste lustrum

Tulip Trade Event viert eerste lustrum

Van woensdag 18 tot en met vrijdag 20 maart 2020 zetten de deelnemers aan het Tulip Trade Event hun deuren open. Het evenement wordt dit jaar voor de vijfde keer georganiseerd en mag zich verheugen in een groeiende belangstelling. Met de deelname van bollen- en knollenexporteur C. Steenvoorden BV uit Hillegom komt het totaal aantal deelnemende bedrijven tijdens deze editie uit op dertien.

Bezoekers uit binnen- en buitenland krijgen tijdens het Tulip Trade Event een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse tulpenveredelaars en -exporteurs te bieden hebben. De deelnemende bedrijven, verspreid over Noord- en Zuid-Holland, nodigen belangstellenden uit om het assortiment te bekijken, nieuwe trends en ontwikkelingen te bespreken en van gedachten te wisselen over de toekomst van de tulp. En net als voorgaande jaren zal het Tulip Trade Event ook weer het decor zijn voor de introductie van innovaties.

Laagdrempelig evenement
Vooral voor buitenlandse bezoekers is het fijn dat zij in korte tijd 13 open dagen kunnen bezoeken. Doordat zij zonder afspraak binnen kunnen lopen bij de deelnemers, is het Tulip Trade Event een laagdrempelig en zeer gewaardeerd evenement. Op de bedrijven is niet alleen gelegenheid om het assortiment te bekijken; er is ook veel ruimte voor persoonlijke gesprekken. Deelnemers laten bovendien vaak niet alleen hun tulpen zien, maar ook aanverwante producten, zoals bloembollen op pot. Bezoekers aan het Tulip Trade Event weten dan ook zeker: zij gaan naar huis met heel veel informatie en inspiratie.

Deelnemers
De dertien deelnemende bedrijven zijn P. Aker, Amsonia, Boots Flowerbulbs, Borst Bloembollen, BOT Flowerbulbs, Haakman Flowerbulbs, Jansen’s Overseas, Holland Bulb Market, P. Nelis & zoon’s, Nord Lommerse, C. Steenvoorden, VWS Flowerbulbs en Jan de Wit en Zonen.« Terug naar overzicht

Deel dit bericht op social media