Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » Jan de Wit en Zonen B.V.

Jan de Wit en Zonen B.V.

Wij zijn bloembollenbedrijf Jan de Wit en Zonen B.V. en leveren al drie generaties lang bloembollen van topkwaliteit aan onze klanten. Ons familiebedrijf is in 1922 klein begonnen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een groot exportbedrijf dat haar bollen vanuit Enkhuizen naar meer dan 25 landen stuurt. We zijn sterk in voorjaarsbloeiende gewassen zoals tulpen, maar ook in lelies. Naast de export zijn we gespecialiseerd in de preparatie van tulpenbollen. Hierdoor zijn we in staat om de bloeidatum van tulpen te beïnvloeden om zo aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Op ons moderne bedrijf worden de bollen op verschillende punten in het proces uiterst nauwkeurig geïnspecteerd en alleen bollen van de beste kwaliteit worden gebruikt. Dit proces is volledig gedigitaliseerd en er wordt gebruikgemaakt van de nieuwste en beste technieken.

We zijn elke dag hard bezig om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn gericht op lange-termijn relaties met onze klanten, leveranciers en personeel. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over veel kennis en kunnen we onze klanten deskundig adviseren. Een goede aftersales service vinden we zeer belangrijk en daarom bezoeken we onze klanten regelmatig om de bollen ook na verzending in de gaten te houden. Daarnaast worden er bollen van verzonden partijen geplant in onze eigen testkas en proeftuin, zodat we de resultaten kunnen vergelijken.

Dit jaar zullen we meer dan 250 soorten van het nieuwste sortiment en het handels sortiment tentoonstellen op zowel grond als water. We hopen u te mogen verwelkomen tijdens het Tulip Trade Event, en maken u graag enthousiast over ons bedrijf en ons product.

 

logo P Aker

Westeinde 176
1601 BN Enkhuizen
T: +31 (0)228 312571
F: +31 (0)228 313764
info@jandewitenzonen.com
www.jandewitenzonen.com

Jan de Wit en Zonen B.V.

Westeinde 176
1601 BN Enkhuizen
T: +31 (0)228 312571
F: +31 (0)228 313764
info@jandewitenzonen.com
www.jandewitenzonen.com

Impressie 2021

Impressie 2020

Archief

2018