Boots Flowerbulbs BV

De 4e generatie van de familie Boots leidt het bloembollen export bedrijf Boots Flowerbulbs. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door het voorop stellen van de wensen van de klant en de kwaliteit van het product, uitgebreide productkennis en hard werken. Mondiaal staat Boots Flowerbulbs (voorheen Thijs Boots Bloembollen Export B.V.) bekend om de hoogwaardige kwaliteit bloembollen die bestemd zijn voor de professionele bloemproductie.

De belangrijkste bolgewassen die wij verhandelen zijn:

  • tulpen
  • lelies
  • gladiolen
  • hyacinten

Om onze hoogwaardige kwaliteit bloembollen te bereiken, worden ze bij ontvangst nauwkeuring nagekeken op de kwaliteit die wij nastreven. Vervolgens worden ze uiterst zorgvuldig geprepareerd, waarbij temperaturen en duur veelvuldig worden gemonitord. Uitstekend contact met onze leveranciers is ook essentieel om tot de beste producten te komen.

Regelmatig brengen wij een bezoek aan onze klanten. Zo krijgen wij beter inzicht in de productie van en de omstandigheden waarin de bloembollen worden geteeld. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter adviseren over een passende assortimentskeuze en voorzien van het meest geschikte teeltadvies.

Hoe blijer onze klanten zijn, hoe meer handel zij genereren en hoe meer we samen verder groeien.

Team Boots Flowerbulbs

logo P Aker
Elbaweg 40
1607 MP Hem
T: +31 228 54 28 33
F: +31 228 54 28 88

Boots Flowerbulbs B.V.

Elbaweg 40
1607 MP Hem
T: +31 228 54 28 33
F: +31 228 54 28 88

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief