Boots Flowerbulbs BV

Boots Flowerbulbs B.V. wordt momenteel geleidt door de 4e generatie van het familie Boots. De cultuur die is neergezet heeft ervoor gezorgd, dat er vanuit een bepaalde gedachte wordt gewerkt, met als belangrijkste pijler dat de afnemer centraal staat.

Daarnaast staat Boots Flowerbulbs B.V. bekend om de  mondiale export van hoogwaardige kwaliteit bloembollen die bestemd zijn voor de ‘professionele’ bloem productie.

De belangrijkste- en in omvang grootste gewassen die wij verhandelen zijn:

Gladiolen, Hyacinten, Lelies en Tulpen.

Om een hoogwaardige kwaliteit te bereiken, is het belangrijk dat er bij ontvangst van de bloembollen nauwkeuring wordt gekeken naar de kwaliteit die wij nastreven.

Een goed contact met onze leveranciers is essentieel en van belang voor zowel het product als voor onze organisatie.

Doordat wij onze afnemers over de gehele wereld met regelmaat bezoeken, krijgen wij ook inzicht in de productie van bolbloemen onder verschillende teelt omstandigheden.

Hierdoor weten wij goed onder welke omstandigheden de bloembollen in bloei worden gebracht en kunnen wij onze afnemers beter adviseren met een goede assortimentskeuze en het juiste teeltadvies. Uiteraard hoort hier ook de  beste preparatie in de ruimste zin van het woord bij.

Hoe beter het resultaat van de klant, hoe trotser wij zijn als organisatie.

Team Boots

 

logo P Aker
Elbaweg 40
1607 MP Hem
T: +31 228 54 28 33
F: +31 228 54 28 88

Boots Flowerbulbs B.V.

Elbaweg 40
1607 MP Hem
T: +31 228 54 28 33
F: +31 228 54 28 88

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor de nieuwsbrief