Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » Boots Flowerbulbs B.V.

Boots Flowerbulbs BV

De liefde voor bloembollen gaat van generatie op generatie binnen de familie Boots. Inmiddels leidt de 4e generatie het bloembollen export bedrijf. Belangrijk voor ons zijn het voorop stellen van de wensen van onze klanten én de kwaliteit van onze producten. De beste kwaliteit bereiken wij door onze uitgebreide productkennis, door steeds op zoek te gaan naar verbeteringen en vernieuwingen en het uitgebreid monitoren. Wereldwijd staan wij bekend om de hoogwaardige kwaliteit bloembollen die bestemd zijn voor de professionele bloemproductie.

Dit zijn de belangrijkste bolgewassen die wij verhandelen:

  • tulpen
  • lelies
  • narcissen
  • hyacinten

Om onze hoge standaard voor de kwaliteit te bereiken, worden de bollen bij ontvangst nauwkeuring nagekeken. Vervolgens worden ze uiterst zorgvuldig geprepareerd, waarbij temperaturen en duur veelvuldig worden gemonitord. Uitstekend contact met en een bezoek aan onze leveranciers is ook essentieel om tot de beste producten te komen. Van ieder soort dat wij in huis hebben van ons tulpen- en lelieassortiment planten wij monsters in kassen wat ons extra inzicht geeft in de kwaliteit van ieder soort.

Regelmatig brengen wij een bezoek aan onze klanten. Zo zien wij persoonlijk de productie van en de omstandigheden waarin de bloembollen worden geteeld. Hierdoor kunnen wij onze klanten nog beter adviseren over een passende assortimentskeuze en voorzien van het meest geschikte teeltadvies.

Wij zien onze klanten graag blij en tevreden en weten dat we samen verder komen dan alleen.

Team Boots Flowerbulbs

logo P Aker
Elbaweg 40
1607 MP Hem
T: +31 228 54 28 33
F: +31 228 54 28 88

Boots Flowerbulbs B.V.

Elbaweg 40
1607 MP Hem
T: +31 228 54 28 33
F: +31 228 54 28 88

Impressie 2021