Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » C. Steenvoorden

C Steenvoorden B.V.

Steenvoorden B.V. streeft er al meer dan 50 jaar naar om het hele jaar door bloembollen en knollen van topkwaliteit wereldwijd te leveren aan professionele bloementelers, importeurs, groothandelaren en bloemenfestivals. Onze belangrijkste producten zijn lelies, tulpen, gladiolen en irissen, maar we kunnen ook elke andere willekeurige bloembol of knol leveren.

Steenvoorden B.V. beschikt over een volledig vernieuwd cellencomplex met alle verschillende temperatuur regimes die nodig zijn voor de bewaring en preparatie van tulpenbollen. Na de recente nieuwbouw van onze testkas achten wij de tijd rijp om, als deelnemer van het eerste uur aan de Dutch Lily Days, ook deel te nemen aan dit Tulip Trade Event. Dit soort evenementen, die bezocht worden door professionals van over de hele wereld, bewijzen meer en meer hun waarde en kracht. Wij nodigen U dan ook van harte uit voor een bezoek aan ons bedrijf.

Op onze website www.steenvoorden.nl vindt u een groot aanbod aan variëteiten en technische teeltinstructies. Voor belangrijk nieuws en events kunt u ons volgen op Facebook: C.SteenvoordenBV.

Ons verkoopteam helpt u graag bij al uw vragen en verzoeken. U bent altijd welkom om langs te komen op ons kantoor en in onze kassen, dit kan bijvoorbeeld tijdens dit Tulip Trade Event, de Hollandse tulpendagen.

Voor meer informatie verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

 

logo P Aker
C. Steenvoorden
Veenenburgerlaan 63
2182 DB  Hillegom
T +31 252520350
F +31 252523430
info@steenvoorden.nl
www.steenvoorden.nl

Impressie 2021