Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Home » Deelnemende bedrijven » Borst Bloembollen

Borst Bloembollen

Borst Bloembollen BV is gevestigd in Obdam. Vanuit deze plaats houden wij ons bezig met de productie en verwerking van circa 120 hectare tulpen in 700 verschillende cultivars. Borst Bloembollen is gespecialiseerd in het vermeerderen en introduceren van nieuwe tulpen cultivars. De tulpen worden geteeld in West-Friesland, Flevoland, Noord- Oostpolder, Nieuw Zeeland en Chili. Deze locaties zijn uitstekend geschikt om tulpen bollen te telen.

De bollen die geteeld worden zijn zowel voor de export als eigen broeierij beschikbaar. Door gebruik te maken van verschillende geografische teelt gebieden creëren we spreiding in het assortiment om zodoende altijd verse tulpen bloemen te kunnen produceren.

Jaarlijks worden er 25 miljoen tulpen afgebroeid, in circa 140 verschillende cultivars, in de maanden oktober tot en met mei. Hiermee richten we ons op de zware tulpen segment van de markt. Er wordt hoofdzakelijk gebruikt gemaakt van potgrond broei en aangevuld door water broei.

Door gebruik te maken van onze moderne productie ruimtes en processen kunnen we de hoogste kwaliteit tulpen leveren in zowel bollen als bloemen.

logo P Aker

Noorderbrug 5
1713 GA, Obdam
T: 0226-452772
info@borstbloembollen.nl
www.borstbloembollen.nl

Borst Bloembollen

Noorderbrug 5
1713 GA, Obdam
T: 0226-452772
info@borstbloembollen.nl
www.borstbloembollen.nl

Impressie 2021

Impressie 2020