Deze bedrijven rekenen op uw komst

Onze deuren staan voor u open. Tot ziens!

Amsonia

Amsonia BV is een exportbedrijf in bloembollen gespecialiseerd op de markten Rusland, Oekraine en Wit-Rusland. We richten ons binnen deze markten specifiek op de professionele bloemenkwekers die hun afzet hebben op de lokale bloemenmarkt.
Onze hoofdproducten zijn bloembollen van Tulpen, Lelies, Irissen, Gladiolen, Narcissen, Crocussen en Hyacinthen. Door samenwerking met lokale kwekers en veredelaars zijn we in staat om jaarlijks een zeer breed assortiment te leveren met vele noviteiten.

Naast bloembollen leveren we ook plantmateriaal van o.a. lisianthus, mattiola, azalea en poinsettia. Tevens kunnen we bemiddelen in de aankoop van machines en materialen die nodig zijn op de productieplaats van onze afnemers.
Technische ondersteuning op het gebied van productie en marketing zien we als een belangrijke service aan onze klanten. Dit vindt plaats tijdens de regelmatige klantbezoeken maar ook dagelijks via actief email en telefooncontact.
Kwaliteit is het speerpunt van onze organisatie. Door selectie van de beste partijen bloembollen van de meest vruchtbare productiegronden in Nederland zijn onze afnemers voorzien van een prima product met een bloeigarantie van boven de 95%.
Tijdelijke of langdurige opslag vindt plaats in onze hypermoderne koel- en klimaatcellen, voorzien van de meest moderne apparatuur. Alles om de optimale bewaring en zodoende de kwaliteit van de bloembollen te waarborgen.
Mocht u interesse hebben in onze producten en samenwerking? Bezoek ons tijdens het Tulip Trade Event of ga naar onze website voor meer informatie: www.amsonia.nl of www.amsonia.ru

LET OP

Tijdens het Tulip Trade Event krijgen bezoekers uit binnen- en buitenland op afspraak bij twaalf locaties een mooi overzicht aangeboden van wat Nederlandse bollenexporteurs te bieden hebben.

Op de website van de rijksoverheid vinden geïnteresseerden meer informatie over de geldende corona-maatregelen.

Alleen bezoek op afspraak mogelijk. Plan een afspraak in met info@amsonia.nl

logo P Aker

Dorpsstraat 104

Tuitjenhorn – Holland

T: +31-226-399711

info@amsonia.nl

www.amsonia.nl

www.amsonia.ru

Amsonia

Dorpsstraat 104
Tuitjenhorn – Holland
T: +31-226-399711
info@amsonia.nl

www.amsonia.nl
www.amsonia.ru

Impressie 2021

Impressie 2020